Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Grap met flesje laxeermiddel loopt een heel klein beetje uit de hand

grap

Wraak is zoet, dus wanneer je door iemand te grazen bent genomen, is het altijd lekker om diegene terug te pakken. En het liefst nog ietsje harder dan diegene jou te pakken had. De jongen, Jack, in de video kwam op het idee om Nick terug te pakken met behulp van een flesje laxeermiddel, wat een heel klein beetje uit de hand liep.

grap

Geen halve maatregelen

Jack, van de Smithy Family, was eerder namelijk in het zwembad gegooid door Nick, en zinde daarom op wraak. Hij besloot dan ook een flesje laxeermiddel te halen bij de lokale drogisterij, om Nick vervolgens op een beker ijskoffie te trakteren. Omdat Jack niet van halve maatregelen houdt, besloot hij dan ook maar het hele flesje in de beker koffie leek te gieten. Met alle gevolgen vandien… 

Check de grap met het flesje laxeermiddel die een klein beetje uit de hand liep hier:

Prank voor vrijgezellenfeestjes

Over grappen gesproken die net even te ver gaan. Deze prank, die perfect is voor vrijgezellenfeestjes, is hard genoeg om jarenlange vriendschappen in één klap te ruïneren. Deze aanstaande bruidegom kan daar inmiddels over meepraten. In de video, die al uit 2017 stamt maar een absolute classic is, zien we hoe hij geniaal voor de gek wordt gehouden vdoor zijn maten, door hem te laten geloven dat hij zijn vinger in het sterretje van een van z’n vrienden heeft gestoken. Deze beelden check je hier.

Bron en beeld: Facebook

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like