Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Gotcha! First Dates is betrapt op het in scène zetten van een date

first dates

First Dates is een populaire televisieshow waarin singles voor de eerste keer aan elkaar worden voorgesteld onder het genot van een hapje en een drankje in het First Dates-restaurant. Ondanks dat veel matches niet tot een vervolgdate komen, blijft het voor veel kijkers een guilty pleasure om naar te kijken. Misschien is het ramptoerisme, misschien is het dat ook niet.

First Dates

First Dates is ook een topprogramma als wij het mogen zeggen, maar deelnemers van het programma hebben in het verleden weleens laten vallen dat de omgeving in het restaurant tijdens de opnames anders is dan wat we op televisie zien. Barman Victor (ja, die met die blauwe ogen) draagt een oortje waarmee hij instructies krijgt. En sommige deelnemers worden zelfs uit hun date gehaald, omdat het gesprek te oninteressant zou zijn.

Montage

Als dat nog niet genoeg is, bevat het programma ook een vorm van magie. In een fragment is te zien hoe een deelnemer uit een glas water drinkt,maar opeens krijgen we hem vanuit een andere hoek te zien en is het glas water veranderd in een biertje. Suspicious! Het lijkt erop dat het programma gebruik maakt van plak-en-knip-werk. Hmmm… Bekijk het fragment hieronder:

Check ook: MONDHYGIËNISTE IN FIRST DATES ZIET GROOTSTE NACHTMERRIE UITKOMEN

Bron: Twitter
Beeld: NPO 3

You May Also Like