Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Google geeft iets té gedetailleerde beschrijving van hoe je lijk verstopt

google assistent

Zo handig die Siri, Google Assistent en andere virtual assistenten die je kunnen helpen met brandende vragen. Hoe lang kook je een ei? Wanneer startte de Eerste Wereldoorlog? Hoeveel gram vet zit er in een chocoladereep? Wie was er eerder: het kip of het ei…?

Allemaal onschuldige vragen, maar wat nou als je een niet zo onschuldige vraag stelt? Dat vroeg TikTok’er Lucaenchichi zich af. Zou Google Assistent een oprecht antwoord geven of reageert ze überhaupt niet? There is one way to find out.

Een lijk verbergen

Want wat antwoordt Google als je vraagt hoe je een lijk verbergt? Van tevoren verwachtten we dat ze een sarcastische grap zou maken of zelfs zou zwijgen. Maar niets bleek minder waar. Ze geeft oprecht goede en gedetailleerde tips hoe je een lijk kan verstoppen zodat -ie niet wordt gevonden door de politie en hun zoekhonden. Eh, Google Assistant… gaat het lekker met je?!

Tip

Waarschijnlijk hoef je deze tip niet echt te weten (hopen we dan maar), maar als je toch nieuwsgierig bent naar Google’s antwoord: check de video. Misschien is het tijd om even wat te veranderen aan jullie virtual assistent @Google… 

@jelle_dj011

Antwoorden aan @lucaenchichi

♬ origineel geluid – Jelle_dj011

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like