Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gokkende Alex Soze afgemaakt online: ‘Je zou maar gedoneerd hebben…’

alex soze

Alex Soze wordt flink afgemaakt online, nadat er beelden verschenen waarop te zien is hoe hij in Istanbul 1.000 euro inzet op de wedstijd Nederland-Argentinië. Moet hij helemaal zelf weten natuurlijk, behalve dan dat hij het geld gedoneerd had gekregen van zijn volgers voor een ticket naar Qatar.

Op kosten van volgers naar Qatar

Alex Soze kun je kennen van zijn video’s waarop hij vooral heel veel schreeuwt en doet alsof hij heel veel geld heeft. Toch moest hij bij zijn volgers zijn hand ophouden door middel van een crowdfunding voor een ticket naar Qatar. Alex reisde afgelopen week ook daadwerkelijk op kosten van zijn volgers af naar de oliestaat. Of beter gezegd, deed een poging af te reizen. Hij werd namelijk toegang geweigerd, vermoedelijk vanwege zijn strafblad, en strandde vervolgens in Istanbul.

@alexsoze

We gaan winnen vanavond Ushh 💪🏼😎 volg me hele vlogs op Instagram: AlexSoze_

♬ origineel geluid – Alex Soze

Alex Soze gokt met donaties

In Istanbul sprak Alex af met een andere beroepsidioot, namelijk Saït Cinar, die Nederland een aantal jaren geleden ontvluchtte vanwege allerlei duistere zaakjes en bedreigingen. Op een video van de ontmoeting is te zien hoe Alex doodleuk 1.000 euro van het geld waar hij bij zijn volgers om gebedeld heeft, op de wedstrijd inzet. Realityfbi post enkele reacties op de beelden en schrijft erbij: “Je zou maar gedoneerd hebben.” De vraag is dan ook wie dommer is: Alex Soze, of de mensen die zo stom zijn geweest om geld naar hem over te maken…

Alex Soze

Bron en beeld: Instagram Realityfbi, TikTok

You May Also Like