Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Goedkoper Netflix-abonnement blijkt flinke beperkingen te hebben

Goedkoper Netflix-abonnement
Beeld: Pexels

De tijden waar je heel gemakkelijk een film kon downloaden op Netflix om later te bekijken lijken nu tot het verleden te behoren. In ieder geval voor mensen met een goedkopere nieuwe abonnement met reclames, want er blijkt dat het downloaden van series en films op smartphones en tablets niet zullen worden toegestaan.

Reclameblokken niet kunnen overslaan

Volgens een rapport van Bloomberg bevatte code in de iPhone-app van Netflix, ontdekt door een onafhankelijke ontwikkelaar, de tekst: “Downloads beschikbaar op alle abonnementen behalve Netflix met advertenties.” Bovendien gaf informatie in de code van de app aan dat gebruikers van het abonnement met advertenties reclameblokken niet kunnen overslaan.

Goedkoper Netflix abonnement

Goedkoper Netflix-bonnement

Komend jaar zal Netflix met een goedkoper abonnement met advertenties komen, hiermee wilt Netflix de daling van abonnees aanpakken. Echter kregen we onlangs te horen dat je met de goedkope versie een kleiner aanbod series en films te zien krijgt. De reden hiervoor is omdat de streamingdienst dan opnieuw moet onderhandelen met sommige producenten over de vergoedingen en er zal mogelijk bij de start van de nieuwe abonnementsvorm, begin 2023, nog geen deals met alle partijen zijn. Je snapt dus dat zaken niet zwart-wit staan. Hoe goedkoper het wordt weten we niet precies.

Bron: rtl nieuws

Beeld: Pexels

You May Also Like