Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Glennis Grace eiste een VIP-behandeling bij vertrek uit cel

glennis grace

Afgelopen weekend kwam het nieuws uit dat Glennis Grace is opgepakt nadat zij vermoedelijk Jumbo personeel had mishandeld. Ze moest een paar dagen in de cel vertoeven, maar kon daarna weer richting huiswaarts gaan. Toch ging het vertrek niet helemaal naar wens, aangezien Glennis een VIP-behandeling eiste.

Glennis Grace

Een VIP-behandeling is niet direct waar je als eerst aan denkt als je aan een politiebureau of -cel denkt. Dan denk je aan een grijze, saai ruimte waar je vies voedsel krijgt voorgeschoten en waar je ’s nachts niet kunt slapen omdat het bed zo hard is als steen. Zangeres Glennis Grace kon dit dus de afgelopen week testen nadat ze werd aangehouden. Ze zou personeel van Jumbo hebben mishandeld samen met haar 15-jarige zoon.

VIP-behandeling

Na een paar dagen mocht Glennis het onderzoek thuis afwachten, waardoor ze weer op vrije voeten kwam. Ze mag dan wel een bekende Nederlander zijn, maar dat zegt nog helemaal niks over haar status. Ze eiste namelijk een VIP-behandeling voor haar vertrek gezien de media op de stoep stonden en wilde vanuit de binnenplaats met een auto naar buiten worden gebracht. De politie wilde voor haar minderjarige zoon wel een uitzondering maken, maar niet voor Glennis zelf. Dat weigerde Glennis vervolgens. We zijn benieuwd of Glennis binnenkort nog berouw toont voor de situatie, want voor nu staat ‘excuses maken’ blijkbaar niet in haar woordenboek.

You May Also Like