Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Gio vertelt hoeveel hij heeft verdiend aan de break up-video met Jade

gio en Jade uit elkaar gio break up video

Het nieuwtje dat influencer-koppel Gio en Jade uit elkaar gingen, ging als een lopend vuurtje rond. En intussen weten we allemaal al hoe het script eruit ziet, wanneer influencers uit elkaar gaan. Ook Gio en Jade maakten hartverscheurende nieuws bekend in een emotionele break up-video en die heeft Gio geen windeieren gelegd.

gio break up video

Break up om het geld?

Tegenwoordig is het geen geheim meer dat je met YouTube heel wat centjes kunt binnen halen. Neem maar een kijkje naar de grote huizen en dure auto’s die Youtubers kunnen permitteren. Wanneer we het hebben over bekende Youtubers in ons land dan is een naam dat je zeker zult tegenkomen; Gio. Hij verdient zeker ook behoorlijk wat centjes. Maar heel wat mensen beschuldigden Gio ervan dat hij met de break up enkel als doel had om geld mee te verdienen. Gio besloot dus te laten zien hoeveel hij echt verdiend heeft met die bewuste video.  

Elke dag minimaal een maandsalaris

De video wist heel snel 1 miljoen views te bereiken. Echter geeft hij aan dat dit niet het geval is bij alle video’s. Maar aan de hand van zijn informatie kunnen we wel concluderen dat hij zo’n 4 tot 5 euro per 1000 views krijgt. Alleen al met deze video heeft Gio dus al zo’n 5.000 euro verdiend. Op zijn kanaal kun je zien hoeveel views hij haalt, met een snelle berekening kun je ook nog nagaan hoeveel hij maandelijks verdient. Maar een ding is zeker, doordat hij elke dag een vlog plaatst kunnen we wel zeggen dat hij elke dag minimaal een maandsalaris binnen haalt. Rekening houdend dat de advertentie-inkomsten in December een stuk hoger liggen dan in de rest van het jaar. Het uit maken in december komt hem dus voordelig uit …

Bron: internetgekkies

Beeld: Instagram

You May Also Like