Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gierige Gasten verzinnen briljante manier om overal gratis cocktails te kunnen drinken

gierige gasten cocktails

De oprichters van Youtube kanaal Greedy Guys hebben wel allerlei trucjes om gratis drank in het buitenland te krijgen. Gierige Gast Niels Oosthoek en Boris Lange zijn degenen die het YouTube kanaal zijn begonnen en we kunnen zeggen dat het hen aardig lukt om hun doel te bereiken. Dit keer was het duo aan de slag in Miami.

Beeld: YouTube

“Cocktail TV”

In hun nieuwste video doen Niels en Boris alsof ze van “Cocktail TV” zijn en reiken ze zogenaamd een prijs uit voor de “Beste Cocktail” die ze die avond hebben geproefd. De jongens gaan daar naar de zogenaamd genomineerde bar voor een cocktail. Natuurlijk wint niemand, behalve Niels en Boris dan, want ze krijgen gratis cocktails. Zo simpel, maar briljant uitgevoerd. Gratis cocktails drinken was echt nooit zo gemakkelijk.

Een krop sla

Ook in eerdere video’s heeft het tweetal laten zien hoe je gratis drank kunt krijgen met allerlei trucjes. Zo lieten ze vorig week zien, hoe ze met een krop sla helemaal gratis op een festival in Miami konden binnenkomen. En daarvoor deden ze zich voor als de eigenaar van een bar om gratis drank te krijgen. Die video deed het super goed, want het werd miljoenen keer bekeken. Bekijk de beelden hieronder.

Bron: vkmag.com

Beeld: YouTube

You May Also Like