Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Gezin met vier kinderen tovert schoolbus om tot prachtige woning

schoolbus woning

Onlangs zagen we hoe een dame haar droomhuis in de natuur bouwde met een paar containers. Ook de familie Mayes kwam met een geniaal idee. Dit koppel en hun vier kinderen bouwden een schoolbus om tot een splinternieuwe woning waar ze nu wonen.

schoolbus woning
Beeld: Instagram

Droom

Het gezin woonde in een groot huis van bijna 465 vierkante meter. Ze wilden graag hun droom over een ander leven waarmaken en besloten een oude schoolbus op te knappen en er hun thuis van te maken. Daarna ging het allemaal heel snel. Ze vonden een bus, kochten hem en begonnen met klussen. Het was belangrijk praktisch te denken, maar ook te streven naar comfort voor het hele gezin die van huis van 465 vierkante meter naar een woning van ongeveer 23 vierkante meter ging! Maar het pakte echt goed uit! De familie deelde hun avonturen op hun Instagram pagina TheMayesTeam.

Bouw

De bus heeft een keuken met koelkast en alles voor ongeveer zes personen. Gezien de grootte van de bus moesten ze slim zijn qua ruimte. De open keuken leidt naar de woonkamer waar het gezin heerlijk kan ontspannen. Debbie en Gabriel hebben kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Ze hebben elk een bed en hun ouders hebben een aparte slaapkamer die ook dienst doet als kleedkamer voor het hele gezin en voldoende opbergruimte heeft. De bus heeft ook een kleine badkamer die door iedereen wordt gedeeld.

Reizend huis

De familie leeft natuurlijk vaak buiten. Als ze bijvoorbeeld koken, grillen ze het eten buiten de bus. De kinderen kunnen buiten spelen en vinden het heerlijk om weekenden en vakanties door te brengen in hun reizende huis. Het totale bedrag die ze hebben uitgegeven, is 32.000 euro. Het stuk grond waar ze op staan ​​kost zo’n 550 euro per maand. Zo kunnen ze op elk moment een andere verblijfplaats kiezen.

Check de video om een kijkje te nemen in de schoolbus die werd omgetoverd tot woning hier:

Chek ook: Vriendengroep bouwt oude stadsbus om tot extreem dikke camper!

Bron: ongelooflijk.co

Beeld: Instagram & YouTube

You May Also Like