Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Gezin gaat viral vanwege 6 bloedmooie dochters

familie rozmajzl bloedmooie dochters

De familie Rozmajzl heeft flinke mazzel: er komt geen een gen in hun dna voor dat iets lelijks in het uiterlijk veroorzaakt. De man des huizes heeft namelijk een prachtige vrouw, maar ook nog eens 6 bloedmooie dochters. Zeven keer de jackpot dus!

Bloedmooie dochters

De familie Rozmajzl heeft veel bekijks op TikTok en Instagram en dat begrijpen we: hoe kan een gezin zoveel knappe kinderen op de wereld zetten? De oudste dochter is de 24-jarige Katarina en zij won in 2019 de Miss Georgia USA verkiezing. De overige dochters – Marianna, Victoria, Ella, Emma en Alexi – zijn allemaal actief op hun eigen socialmediakanalen waar ze per persoon zo’n miljoen volgers hebben. Ook hun moeder valt zeker weten onder de categorie ‘bloedmooie vrouwen’.

Populairiteit

Dat de dames populair zijn, dat is inmiddels wel duidelijk. Ook in de reacties op social media regent het complimenten en aanbidders. Dat zal dan ook wel een dagtaak zijn voor de vader van deze meiden om dat soort mannen de deur te wijzen. Hieronder kun je een paar foto’s bekijken van de familie Rozmajzl:

Bron: Clint.be
Beeld: Instagram therozmajzls

You May Also Like