Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Gezichtstattoo Pommeline Tillière zorgt voor verdeelde reacties: ‘Noooooo!’

pommeline Tillière

Temptation Island-ster Pommeline Tillière heeft haar fans verrast met een nieuwe aanwinst in haar collectie tatoeages, dit keer op haar gezicht. Pommeline is bekend vanwege haar vele tatoeages, die haar hele lichaam bedekken. Ze is eigenaar van een tattooshop en haar volgers zijn dan ook bekend met haar liefde voor tatoeages. Maar deze nieuwe gezichtstattoo heeft voor verdeelde reacties gezorgd onder haar fans.

Pommeline Tillière

Op haar Instagram-account deelde Pommeline een selfie waarop haar gloednieuwe tatoeage te zien is, met als bijschrift “So I did a thing…”. Ze bedankt haar tattoo-artiest en is zelf erg blij met het resultaat. Helaas zijn veel van haar volgers minder enthousiast. Reacties als “Oh mijn god, neeee!” en “Vermink je mooie snoetje niet” stromen binnen. Gelukkig zijn er ook een aantal volgers die de nieuwe tatoeage wel mooi vinden en dat laten ze blijken in de reacties.

Gezichtstatoeage

Een fan neemt het op voor de realityster en zegt dat de tatoeage haar goed staat en op een mooie plaats is gezet, waardoor de anatomie van haar gezicht niet verstoord wordt. “Staat je supergoed en het is nog op een mooie plaats gezet waardoor het de anatomie van je gezicht niet verstoort. Mensen die hier ontevreden mee zijn moeten eens leren dat het jouw lichaam is en ze zich niet moeten bemoeien”, aldus de fans. Wat vind jij van Pommeline’s nieuwe gezichtstattoo? Bekijk ‘m hieronder:

Check ook: POMMELINE TILLIÈRE ZORGT VOOR RODE OORTJES MET PIKANTE INSTA-FOTO

Bron & beeld: Instagram Pommeline Tilliere

You May Also Like