Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Gewaagde foto van Katja Schuurman zorgt voor heftige discussie: ‘Moet niet gekker worden’

Katja Schuurman pikante foto

De tepel is al lange tijd een punt van op social media. Meta, het bedrijf achter Facebook en Instagram blokkeerde lange tijd foto’s van dames waarop tepels te zien waren, terwijl die van mannen wel waren toegestaan. Dit zorgde voor discussie, waardoor Meta nu aan het bekijken is of deze regels wat versoepeld zouden moeten worden. Ook Katja Schuurman doet met de hashtag #freethenipple een duit in het protest-zakje, maar deze foto zorgt voor een onverwachte discussie.

Katja Schuurma

Gewaagde foto

Katja Schuurman staat niet bepaald bekend als de meest preutse bekendheid van ons land, zo laat ze zo nu en dan zien op Instagram. Zo postte ze onlangs nog een foto van zichzelf waarbij ze in evakostuum in het water lag. Ook deze keer zette ze weer een gewaagde foto van zichzelf op Instagram, waarbij ze uit een pak melk drinkt, terwijl haar tepels uitdagend door haar shirtje heen prikken.

Gruwelijke industrie!

De foto wordt door veel volgers natuurlijk met lof ontvangen, maar er is ook veel kritiek uit onverwachte hoek, namelijk van mensen die protesteren tegen de industrie die achter de melkproductie zit. Zo luiden een aantal reacties: “Free dan ook de nip van de koe en drink plantaardige melk!” en een ander: “Anti melk!!! Gruwelijke industrie.” Dit zorgt natuurlijk weer voor een tegenreactie. Zo schrijft iemand bijvoorbeeld: “Laten we bij een foto even gaan janken over het feit dat iemand melk drinkt, moet niet gekker worden zeg!” en weer een ander: “Ik ga stuk, wat een gezeur over koeienmelk en gmo plantaardige melk. Het is een neutraal pak, er staat niet bij welke melk ze drinkt. Dus hou jullie nutteloze discussie over je voorkeur welke melk lekker in je koelkast. Daaag.”

Check de #freethenipple-foto van Katja Schuurman hier:

Bron en beeld: Instagram Katja Schuurman

You May Also Like