Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Gevaarlijkste Wegen’-kijkers storen zich aan BH-loze Emma Wortelboer

gevaarlijkste wegen emma wortelboer

In het programma ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’ rijden twee BN’ers over een van de, je raad het al, gevaarlijkste wegen van de wereld. In de nieuwste aflevering waren Diederik Gommers en Emma Wortelboer te gast, en het is niet de gevaarlijke weg die de meeste aandacht trekt.

De laatste wildernis van Europa

Diederik en Emma waren afgereisd naar de Kosovaarse hoofdstad Pristina, waar zij een weg door de grensregio met buurlanden Montenegro en Albanië, ook wel bekend als de laatste wildernis van Europa, trotseerden. Dat mag allemaal wel zo zijn, maar veel kijkers kregen maar weinig van de ruige natuur mee. Dit had ermee te maken dat ze continu nogal werden afgeleid, en wel door de tepels van Emma. Die was namelijk ‘vergeten’ om even een BH’tje aan te trekken, voordat ze aan de reis begon.

Hoezo effectbejag?

Volgens veel kijkers droeg Emma geen BH om meer kijkers te trekken. Ook beroepsazijnzeiker Angela de Jong ergerde zich natuurlijk kapot. “Emma zat de eerste de beste dag opzichtig zonder bh naast Diederik. Ik ergerde me er dood aan, net als aan het handdoekje waarin ze ‘s morgens na de eerste overnachting verscheen – en dus alleen dat handdoekje – om buiten haar tanden te poetsen. Hoezo effectbejag?”

Check de beelden van de BH-loze Emma Wortelboer hier:

Bron en beeld: Twitter

You May Also Like