Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Getrouwde zanger Nielson keihard de Sjaak na onthulling Yvonne Coldeweijer

zanger Nielson

Is er eigenlijk nog een BN’er te vinden die niks op zijn of haar geweten heeft wat niet door de beugel kan? Zanger Nielson kunnen we in ieder geval vast van die lijst afstrepen. Afgelopen weekend ging hij namelijk keihard vreemd en het bewijs daarvan ligt nu via Yvonne Coldeweijer op straat.

Op zoek naar gezelschap

Nielson, die in 2016 trouwede, had afgelopen zaterdag een optreden in Eindhoven, en kwam daar een meisje tegen, met wie hij nummers uitwisselde. Deze groupie kon haar geluk niet op toen haar idool haar even later ook nog begon te apen, dat hij gezelschap zocht in zijn hotelkamer. “Hij vroeg een fan om langs te komen. Het ding met fans is dat ze het net iets te cool vinden”, schrijft Yvonne Coldeweijer bij de screenshots, die laten zien wat er die avond gebeurde.

Beelden van snurkende Nielson

Nadat de dame in kwestie akkoord is gegaan, krijgt ze instructies hoe ze onopvallend het hotel in kan komen. Daarbij vraagt hij wel nog even of ze haar Instagram-gesprekgeschiedenis wil verwijderen. Nadat de twee het ‘gezellig’ hebben gehad, valt Nielson in slaap. De dame was waarschijnlijk nog iets te enthousiast om te slapen, en maakt vervolgens nog uitgebreid beelden van de snurkende zanger. Zoals Nielson eigenlijk wel had moeten weten, komen dit soort verhalen vervolgens binnen de kortste keren via de juicekanalen op straat te liggen, en heeft hij iets uit te leggen thuis.

zanger Nielson
zanger Nielson
zanger Nielson

Lees ook: Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer verdient bakken vol met geld per jaar (sgxl.nl)

Bron en beeld Instagram Yvonne Coldeweijer/Nielson

You May Also Like