Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Getatoeëerde vader met metalen hoektanden inspireert kinderen om in voetsporen te treden

Beeld: Instagram

Het is altijd een moment om trots op te zijn als jouw kinderen zeggen dat ze als jou willen zijn. Zo heeft een getatoeëerde vader die voor 98% bedekt is met inkt, zijn kinderen geïnspireerd om in zijn voetsporen te treden.

Getatoeëerde vader
Beeld: Instagram

1.500 tatoeages

Marcelo de Souza Ribeiro (38) heeft meer dan 1.500 tatoeages over zijn hele lichaam. Hij kreeg zijn eerste tatoeage op 15-jarige leeftijd en op 22-jarige leeftijd realiseerde hij zich dat hij door wilde gaan met het doen van lichaamsmodellen. Hij heeft nu metalen hoektanden in zijn mond, aangepaste oren, verschillende piercings, getatoeëerde oogbollen, zwart tandvlees en een gevorkte tong.

Wensen

Voordat hij de metalen hoektanden kreeg, vertelde Ribeiro, dat hij wenste dat ze al 10 jaar op hun plaats waren geweest, en voegde eraan toe: “Ik hou van de glans en de uitstraling ervan – ze belemmeren mijn eten op geen enkele manier.” De tatoeage-geobsedeerde gaf ook toe dat hij wenste dat hij meer tatoeages had op verschillende plaatsen die hij nog niet had, zoals een klein plekje op zijn been en zijn “intiemere plekken”.

Kinderen willen ook

Maar Ribeiro is niet de enige die meer inkt wil. Blijkbaar hebben zijn kinderen interesse getoond om in zijn unieke getatoeëerde voetstappen te treden. Zijn 19-jarige dochter Hilary is blijkbaar ook begonnen aan haar tattoo-reis, ze kreeg haar eerste inkt op 17-jarige leeftijd en voegde er de afgelopen twee jaar nog een paar toe. Ribeiro verteld zelfs dat zijn negenjarige zoon Aleph altijd zei dat hij tatoeages wilde toen hij opgroeide. Ribeiro, die ongeveer $ 33.000 besteedde aan zijn lichaamskunst, zei dat zijn familie “nooit tegen mijn manier van leven en het houden van tatoeages waren – zelfs mijn moeder heeft er verschillende.”

Bron: tag24.com

Beeld: Instagram

You May Also Like