Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Gerda vindt iets goors in dubbelvla van Lidl: ‘Ik strijd tot aan het gerechtshof!’

dubbelvla lidl

Na je bordje andijviestamppot of AVG’tje kun je de maaltijd niet beter af sluiten dan met een kommetje dubbelvla. Je bent niet de enige hoor: de 69-jarige Gerda uit Uden doet dit ook met regelmaat! Of ze dit in de toekomst ook nog gaat doen, denken we van niet. In de dubbelvla van de Lidl vond ze iets ontzettend goors.

Dubbelvla

Wat moest uitlopen in een heerlijke tweede ronde dubbelvla, eindigde met een hoop gegruwel. Gerda uit Uden deed een onsmakelijke vondst in haar pak dubbelvla van de Lidl. Omroep Brabant is langs Gerda gegaan om haar verhaal aan te horen: “Ik moest hard schudden want er kwam niks meer uit. Heel gek, het pak was net nieuw. Heel erg griezelig. Met een tang hebben we de prop eruit gehaald”, vertelt ze. Het was heel groot. Het paste niet op een eetlepel. Het was heel erg griezelig.

Gerechtshof

Het is nog niet helemaal duidelijk wat er precies in het pak zat. Gerda denkt zelf aan kipfilet. Natuurlijk niet iets wat je in je dubbelvla wil vinden natuurlijk: “Kinderen of slechtzienden hadden het misschien niet gezien. Ik moet er bijna van kotsen, zo vies vind ik het. Ik strijd desnoods door tot aan het gerechtshof, totdat duidelijk is wat erin zat.” We zijn benieuwd. Bekijk het interview hieronder:

Bron & beeld: Omroep Brabant

You May Also Like