Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Genoeg internet voor vandaag: LLDL-deelneemster heeft date met een konijn

lldl konijn

Het programma Lang Leve de Liefde is ’the gift that keeps on giving’. Zo dachten veel kijkers deze week nog dat ze seriemoordenaar Jeffrey Dahmer voorbij zagen komen, en deze keer heeft een LLDL-deelneemster zelfs een date met een konijn!

lldl konijn

Date met een konijn

In de datingshow op SBS6 kun je de meest bijzondere figuren voorbij zien komen, maar de programmamakers weten ons toch telkens opnieuw te verbazen. Ook deze keer hebben ze weer een interessante match weten te maken. Deze LLDL-deelneemster had namelijk een date met een… konijn…?!!

Alle 3 in bed?

Kijkers van Lang Leve de Liefde weten dan ook niet wat ze zien, zo blijkt uit de meer dan 1.000 reacties die een fragment op de Facebookpagina van het programma krijgt. Zo grapt ene Roel: “Als die nu bij “0” nu spiernakend had gestaan met enkel die pop eroverheen, dan was het pas een verrassing”, en Roos doet ook een duit in het zakje met “Wat doen we met slapen? Alle 3 in bed?”..🤣🤣” Kim vindt het echter wel leuk: “Ik vind het grappig en origineel! Mag het ook luchtig zijn? Wat een azijnzeikers hier….”

Check de LLDL-deelneemster die een date had met een konijn hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like