Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Geniale twee in een: elektrische fiets en step

elektrische fiets step

Woon-werkverkeer in drukke ruimtes vereist een snelle en behendige rit die gemakkelijk kan worden opgeborgen wanneer deze niet nodig is. Een stadsfiets, of beter nog een step, is de beste optie om je te kunnen verplaatsen in al het drukte.  Deze bizarre twee in een EV, maakt het nog makkelijker.

‘Popup Scooter’

We kwamen deze geniale voertuig tegen die je zeker moet hebben. De perfecte combinatie van een elektrische fiets en een step in één, maar ook het ideale product voor stadsverkenning of gewoon snel van het ene blok naar het andere gaan. De elektrische fiets waarover we het hebben is genaamd de ‘Popup Scooter’

Zeker in je garage

De soepele transformatie gebeurt dankzij de hydraulische cilinder die in normale fietsen wordt gebruikt om de rijhoogte aan te passen. Dit hydraulische mechanisme is in staat om een ​​volwassen persoon te besturen. Wat zeker opvalt bij de fiets is dat het, zoals bij een scooter, ook  geen trappers heeft.  Volgens de ontwerper zal de toekomst worden gedomineerd door eenpersoonsmobiliteit, en om te voldoen aan de eisen van zowel sportief rijden als comfortabele rijervaring, wordt design een uitdaging. De Popup-scooter heeft het potentieel om aan ieders behoeften te voldoen, omdat hij kan evolueren tot een tweewieler waarvan niemand wist dat deze bestond, maar die iedereen in zijn garage zou willen hebben.   

Bron en beeld: Want.nl

You May Also Like