Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Geniaal opgezet plan om te spijbelen faalt hopeloos

spijbelen

Je hebt vast wel een plan gemaakt en er honderd en één procent zeker van geweest dat het niet zou mislukken. Dat dachten Tom en zijn vriendin Dora ook, die een plan hadden opgezet om samen een dagje te spijbelen. Maar jammer genoeg mislukt soms ook het beste plan, doordat je een klein dingetje over het hoofd ziet. Bij dit tweetal was het de voicemail van Dora.

Telefoontje van de school

Tom’s moeder wordt door de “school” gebeld met de mededeling dat Tom niet op school is en dus ergens aan het spijbelen moet zijn. De boze moeder appt haar zoon en dreigt met huisarrest. Maar Tom geeft aan op school te zijn. Dus besluit zijn moeder maar even te gaan kijken of dat werkelijk zo is. Alleen kan ze haar sleutels niet vinden, want Tom heeft ze op een geniaal plekje bewaard.

Roet in het eten

Aan de andere kant is Tom ook met vriendinnetje Dora aan het appen en we begrijpen een beetje wat dit alles te betekenen heeft. Tom’s moeder bereikt uiteindelijk de school en ziet dat zoontjelief gewoon op school is. Intussen is hun plannetje gelukt… of tenminste dat denken ze. Mama’s telefoontje naar de school gooit echter roet in het eten. En dat komt niet goed uit voor het arme koppel. Volgende keer beter…

Klik op het screenshot hieronder om het gesprek te zien (haters zullen zeggen dat het nep is):

spijbelen

Check ook: Flirtgesprek met schoonmoeder op Whatsapp neemt een pijnlijke wending

Bron & Beeld: Facebook

You May Also Like