Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Gênante waarheid over ‘uitverkochte shows’ Glennis Grace komt aan het licht

Glennis Grace shows

Vrijdag verscheen het bericht dat Glennis Grace bezig was aan een muzikale comeback. Maar liefst twee van haar shows zouden helemaal uitverkocht zijn. Nieuwe informatie zetten deze ‘succesvolle comeback’ in een heel ander licht…

Glennis Grace shows
Foto embedded van Ditjesendatjes

Glennis gecanceld

Glennis Grace werd vorig jaar in één klap (of een paar klappen) een van de minst populaire Bekende Nederlanders, nadat ze met een knokploeg verhaal ging halen bij de lokale Jumbo, nadat haar zoontje Anthony beweerde mishandeld te zijn. Hierop werd Glennis ouderwets ‘gecanceld‘, maar vrijdag verscheen het nieuws dat twee dinnershows van Glennis Grace bij restaurant Will’s in Nieuwegein compleet waren uitverkocht en het leek er dus op dat haar carrière weer van de grond aan het komen was.

glennis grace shows

10 tafels

“Vanwege de overweldigende belangstelling hebben wij besloten om op zondag 26 maart een extra dinnershow te houden.” schreef Will’s op hun Facebookpagina, en even later bleek ook de tweede show uitverkocht te zijn: “We zitten weer vol.” Een volger weet dit ‘succes’ echter met een cynisch bericht te relativeren: “Ook niet moeilijk hè met 10 tafels”. Hierop reageert het restaurant: “13 maar uitverkocht is toch uitverkocht?”

Bron: Ditjesendatjes

Beeld: Instagram

You May Also Like