Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Geen zin in droge paasstol of kleffe croissants? Probeer dan frikandellen-paasbrood!

Geen zin in wéér een gortdroge paasstol met het paasontbijt? Of mislukken bij jou altijd die kleffe ‘zelf-oprol’-croissantjes? Dan moet je dit jaar misschien echt eens deze frikandellen-paasbrood recept proberen! Effe wat anders!

Dit Paasweekend komt er Frikandellen Paasbrood op tafel!

Experimenteren met de frikandel is wel super populair. We zagen eerder namelijk al de loempia frikandel, frikandel speciaal salade en de frikansushi, maar nu hebben we iets nieuws, speciaal voor onze foodlovers! De Frikandellen Paasbrood! Het is zeker het proberen waard! Het is binnenkort weer pasen en dat betekend dat iedereen naar de keuken gaat om de meest creatieve recepten te bedenken. Maar dit recept van Betty is geniaal!

Check ook: Man schrokt 23 frikandellen naar binnen in een uur!

Bron en beeld: Showmag

You May Also Like