Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Geëmotioneerde Alex Soze vertelt over heftige aanvaring met Ajax-hooligans

alex soze

We leven in een tijd dat iedereen met, maar ook zeker zonder enig talent, bekend kan worden via social media. Tot welke groep Alex Soze behoort mag je zelf invullen. Feit blijft wel dat of je hem nou tof vind of juist super irritant, hij er telkens weer in slaagt zichzelf onder de aandacht te brengen. Deze keer vertelt hij openhartig over de onvriendelijke aanvaring die hij onlangs met een groep Ajax-hooligans had.

Meet & greets

Alex was afgelopen Koningsdag (of Koninginnedag, zoals hij het zelf noemt), in Purmerend. Hij vertelt: “Ik deed daar meet & greets op Koninginnedag voor een vriend van mij, bij zijn kroeg. En wat gebeurt er? Ik sta daar met mijn zoon, hè. Stel je voor, je bent een man van 45 jaar, en ik sta er met mijn zoon. Het was gezellig totdat een bepaalde groep Ajax-hooligans het feestje kwam verpesten. Te triest voor woorden, eigenlijk.”

Vuurwapen

Volgens de hooligans zou Alex een ‘020-verbod’ hebben en moest hij daarom € 5.000,- aftikken. Dat had hij niet bij zich, en dus wilden de Amsterdammers zijn horloge hebben. Alex gaf aan dit liever privé te regelen omdat hij niet voor schut wilde staan, en nadat hij met een van de jongens naar binnen liep, gaf hij hem een ‘paar patsen’ in zijn gezicht. Hierop liep het nog verder uit de hand, want een van hen trok een vuurwapen.

Check het hele verhaal van de geëmotioneerde Alex Soze over de aanvaring met Ajax-hooligans hier:

Check ook: Kickbokser Michael Duut onthult schokkende details over Alex Soze tijdens autorit met Andy (sgxl.nl)

Bron en beeld: Youtube Alex Soze

You May Also Like