Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Gecancelde Sonja Bakker maakt carrièreswitch en maakt nu foto’s van voorgevels

sonja bakker

Sonja Bakker ken je misschien nog van toen je ouders vroeger op dieet waren, want de laatste jaren is ze niet heel relevant meer. Sterker nog, ze is zowaar gecanceld omdat ze recepten zou stelen van concullega’s. Gelukkig heeft ze nu een nieuwe carrière gestart op haar Instagram account en het heeft heel wat te maken met voorgevels.

Sonja Bakker

Iemand die bezig is met afvallen heeft hoogstwaarschijnlijk veel ideeën over hoe het perfecte lichaam eruit moet zien. Het is dan eigenlijk ook niet heel vreemd dat Sonja Bakker een nieuwe carrièreswitch heeft gemaakt naar modellenfotografie. De auteur van dieetboeken is een paar maanden geleden flink door de mand gevallen toen bekend werd gemaakt dat ze haar recepten jatte van andere mensen.

Voorgevels

Inmiddels heeft ze dus een switch gemaakt op werkgebied waar ze weer veel te maken krijgt met andermans lijven. Zo zet ze verschillende mensen nogal bloot op de gevoelige plaat en steekt ze dat niet onder stoelen of banken. Op haar Instagramaccount kun je alvast wat kiekjes zien, zoals deze:

Bron: Roddelpraat
Beeld: Sonja Bakker Instagram

You May Also Like