Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Max Verstappen-fans bouwen Oranje camping Oostenrijk om tot openlucht discotheek

oranje camping oostenrijk max verstappen

Het is een week geleden dat het Nederlands Elftal faalde om door te gaan naar de volgende ronde van het Europees Kampioenschap Voetbal. Helaas, het is nou eenmaal niet anders. Gelukkig hoeven we de oranjekoorts nog niet helemaal te laten zaken. Onze eigen Max Verstappen doet het namelijk rete-goed in de Grand Prix!

oranje camping oostenrijk max verstappen
 

Max Verstappen in Oostenrijk

Ook vandaag wist Max Verstappen de winst weer binnen te slepen op de Grand Prix in Oostenrijk. De derde keer achter elkaar! Dat is een goede reden voor een feestje. Max is niet de enige die in Oostenrijk is. Er zijn heel wat Nederlandse fans afgereisd naar Oostenrijk om Verstappen in volle glorie in actie te zien. 
 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Zij hebben zich verzameld op een Oostenrijkse camping en hebben elkaar inmiddels helemaal gevonden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dat geldt al helemaal als je je feestje op elkaar afstemt. Iedereen heeft namelijk hun gezellige lichten meegenomen en aan elkaar gekoppeld. Lekker feestje wordt daar gebouwd! Check de video hieronder om toch nog in die oranjestemming te komen! 

Ook De Telegraaf ging sfeer proeven op de Oranjecamping in Oostenrijk:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply