Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Gast uit First Dates heeft een eisenlijstje waar je bang van wordt

first dates

Het is duidelijk dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft als het gaat om de zoektocht naar de perfecte partner. Sommige mensen zijn op zoek naar specifieke kenmerken, terwijl anderen alleen op zoek zijn naar een goede klik. Er zijn ook mensen die heul veel specifieke afknappers hebben, zoals deze gast in First Dates.

First Dates

In het televisieprogramma First Dates van BNNVARA worden twee mensen aan elkaar gematcht die dan onder het toeziend oog van een paar camera’s met elkaar uiteten gaan. De meest opmerkelijke mensen komen in dit programma voorbij, zo ook deze jongen die een nogal groot eisenlijstje heeft voor zijn toekomstige vriendin.

Afknappers

In een recente aflevering van First Dates vroeg barman Victor Abeln aan een kandidaat naar zijn afknappers als het gaat om liefde. De lijst die de jongen opgaf was behoorlijk lang, zoals: mensen die een ongezonde levensstijl hebben, mensen die een gesprek niet op niveau kunnen houden, verlegen meisjes, dorpse meisjes en mensen die naar India gaan om zichzelf te vinden. Gelukkig was de beste man wel heel blij met zichzelf en vindt hij zichzelf waarschijnlijk een hele ‘catch’. Hij heeft namelijk stage gelopen, gestudeerd, betaald werk gehad, vrijwilligerswerk gedaan, salsa gedanst, paaldansen geleerd, cursussen gevolgd, gesport en nunchacka – wat dat ook zijn mag – gedaan. Goed verhaal!

Check ook: MENSEN GAAN STUK TOTALE MISMATCH IN FIRST DATES: ‘ZOU M’N TOETJE NIET MEER OP KRIJGEN!’

Bron: Creatiffdutch
Beeld: BNNVARA

You May Also Like