Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Gast stopt elektrische Audi in 2.000 kg rijst om waterschade op te lossen

elektrische Audi
Beeld: YouTube

We waren sceptisch toen mensen dit probeerden met een doordrenkte telefoon, maar nu beweert een YouTube-ster een door water beschadigde Audi te hebben uitgedroogd door hem in rijst te zetten. 2000 kilo rijst!

Auto onderdompelen in reis

Een YouTube-ster beweert een door een overstroming beschadigde elektrische Audi-auto te hebben drooggelegd door hem in rijst te dompelen. De theorie: vocht wordt geleidelijk afgevoerd omdat rijst een absorberend materiaal is. Maar werkt het ook met een object ter grootte van een auto? Een YouTube-ster in de VS heeft de theorie getest door een dure elektrische auto onder te dompelen in rijst.

Beschadigde Audi E-Tron GT op veiling gekocht

Rich Benoit, presentator van het YouTube-kanaal Rich Rebuilds, kocht een door een overstroming beschadigde Audi E-Tron GT op een veiling voor $ 55.000 ($ AU 79.000). Aangezien een nieuwe Audi E-Tron GT geprijsd is vanaf $ 104.900 (de Audi E-Tron GT begint lokaal vanaf $ AU 180.200 exclusief opties en onroad-kosten), leek het een goede deal, behalve één cruciaal ding. De auto deed het niet.

4275 pond rijst

In de eerste video over de auto proberen Rich en zijn team de elektra van de getroffen Audi een vliegende start te geven, maar hebben geen geluk. Het team probeerde vervolgens wat ‘internetwetenschap’ vermengd met echte wetenschap en bouwde een kist rond de auto waar het resterende volume werd gevuld met 4275 pond (ongeveer 2 ton) gratis rijst die de houdbaarheidsdatum had overschreden. Na een paar dagen de auto te hebben laten staan, probeert het team de auto weer te starten en verrassend genoeg lukt dat. Hoewel het de moeite waard is om op te merken dat de video erop wijst dat er risico’s verbonden zijn aan het gebruik van rijst om je telefoon uit te drogen (stof en andere deeltjes kunnen meer schade aanrichten dan water), laat staan ​​je auto.

De videoclip werd in de eerste week bijna 500.000 keer bekeken. Of de auto volledig herstelt, valt nog te bezien, ongetwijfeld in een derde vervolgvideo. Je kunt hier de eerste video bekijken waarin ze de Audi ophalen:

Check ook: YouTuber laat unboxing zien van de goedkoopste gloednieuwe auto ter wereld

Bron: Drive

Beeld: YouTube

You May Also Like