Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast kwaad omdat vrouw wc-borstel in de vaatwasser heeft gewassen

Beeld: Pexels

Technologie heeft het leven van mensen veel gemakkelijker gemaakt, vooral als het gaat om huishoudelijke klusjes. De wasmachine voorkomt dat je de kleren met de hand moet wassen, het enige belangrijke is om de kleren op kleur te sorteren. Maar het apparaat dat iedereen thuis wil hebben en dat heel vaak wordt gebruikt, is zeker de vaatwasser. Na de maaltijd zet je er gewoon de borden, het bestek en de glazen op om ze na een paar uur glanzend te vinden. Een vrouw vertrouwde echter toe dat zij dit apparaat ook gebruikt om een ongebruikelijk voorwerp schoon te maken: de wc-borstel. Deze onthulling liet veel internetgebruikers perplex staan.

wc-borstel
Beeld: Pexels

Geschokt!

Een vrouw, die ervoor gekozen heeft anoniem te blijven, heeft op de website Mumsnet de opzienbarende onthulling gedaan dat zij de vaatwasser gebruikt om de toiletborstel schoon te maken. De vrouw vroeg of het gebruikelijk was om badaccessoires in de vaatwasser te reinigen, want toen ze haar vriend erover vertelde, was hij geschokt. “Op een ochtend, zegt deze gebruiker, kwam een van mijn vrienden mij thuis bezoeken. Ik bood hem aan om een koffie met hem te drinken en hij accepteerde onmiddellijk. Ik opende de vaatwasser om er een paar kopjes uit te halen en vergat dat ik de dag ervoor de toiletspullen samen met de borden en glazen in de was had gedaan. Toen mijn gastheer dit besefte, begon hij zijn stem te verheffen en te schreeuwen dat dit onaanvaardbaar was. Ik dacht echter dat het gebruikelijk was.” Geconfronteerd met deze reactie waste de vrouw onmiddellijk de kopjes opnieuw af, maar richtte zich toen op het web om te zien of haar gedrag abnormaal was of dat iemand anders hetzelfde deed als zij.

wc-borstel
Beeld: Pexels

Haast iedereen keurt het af

Verschillende gebruikers hebben besloten zich in de discussie te mengen. De meesten van hen vinden dat het een praktijk is die moet worden vermeden omdat het onhygiënisch is. “Ik ben het eens met je vriend, hij heeft gelijk. Ik zou niet drinken uit een andere kop”, “Het kan me niet schelen of het hygiënisch is of niet, het zou niet gedaan moeten worden”, of “Ik vind dat niet acceptabel”. Hoewel bijna iedereen het erover eens is dat de toiletborstel niet in de afwasmachine moet, zei één persoon: “Mijn ex-partner deed hetzelfde. We leven allebei nog”.

Beeld: Pexels

Bron: happiness-life.org

Beeld: Pexels

You May Also Like