Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast in First Dates heeft net even iets té directe vraag: ‘Ben je helemaal ‘glad’…?’

First Dates

Op je eerste date heb je vrijwel heel wat vragen. Denk maar aan hobby’s, afkomst, scholing, werk etc. De gast in de onderstaande video doet mee aan First Dates en dus komen ook allerlei vragen aan de orde. Hij heeft echter een hele bijzondere vraag voor zijn date wanneer ze vertelt dat ze als “waxer” werkt.

First Dates

Het programma “First Dates” van BNN biedt singles de kans om elkaar voor het eerst te ontmoeten in een restaurant dat speciaal is ontworpen voor vrijgezellen. De deelnemers aan het programma zijn afkomstig uit diverse leeftijdsgroepen en sociale klassen, met als enige gemeenschappelijke doel het vinden van de ware liefde. Na de eerste date worden de koppels geïnterviewd en wordt gevraagd of ze interesse hebben om elkaar nogmaals te ontmoeten.

De bijzondere vraag

In het volgende fragment van “First Dates” zijn de twee deelnemers zojuist aan tafel gaan zitten. De jongeman is nieuwsgierig naar het verleden van zijn date en vraagt naar haar opleiding en werkervaring. De jonge dame antwoordt dat ze een tijdje heeft gewerkt als “waxer”, waarbij ze de rug haar van mannen en de bikinilijn van vrouwen onthaarde. Dit maakt hem nog nieuwsgieriger en hij valt gelijk met de deur in huis: “Dus jij bent helemaal glad? Ik wist niet of daar een haartje op zat of niet, dus daarom stelde ik die vraag maar…”

Check ook: Gast in First Dates heeft wel hele vreemde openingszin

Bron: showmag.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like