Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast doet pijnlijke verspreking op live televisie, terwijl vriendin thuis meekijkt

pijnlijke verspreking
Beeld: YouTube

Je hebt wel bepaalde dingen in je achterhoofd die je liever niet wilt uitspreken voor je vriendin. Mike heeft dit ook. Maar tijdens het live televisieprogramma “de TV-kijker van het jaar” pas dringt het tot hem door dat zijn vriendin thuis zit mee te kijken. Oeps…

Live

Het AVROTROS-programma, De TV-kijker van het Jaar, is een programma dat altijd aan het einde van het jaar op TV verschijnt. Hier strijden 100 tv-kijkers om de titel tv-kijker van het jaar. Mike mocht meedoen en hij heeft het super gedaan. Bijna een miljoen kijkers keken toe terwijl Mike een verspreking maakte die hem bang leek te maken. Vooral omdat hij weet dat zijn vriendin meekijkt. Omdat het live-tv is, kan het niet terloops worden geknipt. 

pijnlijke verspreking
Beeld: YouTube

“Guilty pleasure”

Toen Mike werd gevraagd of hij veel tv keek, zei Mike dat hij eigenlijk alles keek. Op de vraag of er ook een “guilty pleasure” er tussen zat, was hij bot en eerlijk: “Ik kom daar wel gewoon open voor uit hoor, voor die programma’s. Ik val gewoon op mannen.” Hij leek achteraf in paniek te raken door zichzelf. Gelukkig lachte het publiek erom. Het is tenslotte duidelijk dat hij niet meent wat hij zegt. Zijn eigen reactie maakt het alleen maar interessanter. Gelukkig was de opmerking van de gastheer Harm Edens ook scherp: “Hoe harder je het zegt”.

Check ook: Vriend maakt het uit met vriendin na ontdekking dat ze als man is geboren

Bron: internetgekkies.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like