Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Gaby Blaaser vertelt over ‘ongelukje’: ‘We waren in shock’

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser maakte maandag bekend dat zij en haar vriend in verwachting zijn van een kindje. Voor hen zelf was de verrassing net zo groot als voor de rest van Nederland, gaf ze toe. In een bericht op haar Instagrampagina sprak ze zelfs van een ‘ongelukje’. Gaby vertelt aan RTL Boulevard hoe het zit.

gaby blaaser

In shock

“M’n vriend reageerde eigenlijk net zo in shock als dat ik in shock was toen we erachter kwamen”, aldus de actrice/influencer. “Maar ook eigenlijk meteen heel blij. En ja, we dachten we gaan dit gewoon doen. Waarom niet? Wat kan ons het schelen. We zijn blij, happy. En dit is wat het is, dus dit gaan we gewoon doen.”

Niet gepland

Gepland was het echter zeer zeker niet, geeft Gaby toe. “We zijn nog niet heel lang samen natuurlijk, dus het was niet van: we gaan nu met de pil stoppen en we gaan het nu proberen. Dat is niet gezegd.” Wel stond ze open voor de kans van een zwangerschap, “Ik ben wel gestopt met de pil, maar je gaat er niet vanuit dat het allemaal zo snel gebeurt.”

Minder goed gevoeld

“Ik heb me ook minder goed gevoeld de afgelopen tijd”, vervolgt Gaby. “Ik heb behoorlijk wat last gehad van misselijkheid. De welbekende roze wolk was bij mij soms donkergrijs. Ik ben natuurlijk bijna 37 en had het ook oké gevonden als het me niet was overkomen. Nu dat wel zo is vind ik het extra leuk.”

Bron: Shownieuws

Beeld: Instagram Gaby Blaaser

You May Also Like