Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Gaby Blaaser gaat uit de kleren voor pikante Linda shoot

gaby blaaser

Van de week werd het nieuwe nummer van het LINDA. tijdschrift uitgebracht. Deze maand staat het tijdschrift in het teken van borsten en zijn een aantal bekende Nederlanders niet vies van om hun voorgevel in volle glorie te laten zien. Niet geheel verrassend is ook Gaby Blaaser daar een van.

LINDA.

Gaby Blaaser kennen we natuurlijk als The Bachelorette en Special Forces VIPS van een aantal jaar terug. En veel mannen zien haar toch als één van de knapste vrouwen dat ons land rijk is. Dat begrijpen we! Deze mannen kunnen hun hart ophalen bij het nieuwe nummer van het tijdschrift LINDA. Hier staat Gaby Blaaser namelijk volledig bloot in.

Gaby Blaaser

Het nummer gaat over dat borsten genormaliseerd moeten worden. Waarom worden vrouwentepels van social media verwijderd en die van mannen niet? Gaby Blaaser is in ieder geval erg trots op haar deelname: ”Zo trots om op en in de @linda te staan. Het is tijd voor verandering met minder preutsheid, minder censuur, meer blote tieten. TITS ‘R’ US. Nu in de winkel!”, zet ze op Instagram. Bekijk de foto hieronder:

Andere BN’ers

Andere bekende Nederlanders in het tijdschrift zijn Fockeline Ouwerkerk, Geraldine Kemper, Joy Delima, Romy Monteiro, Marian Mudder, Fajah Lourens, Dilan Yurdakul en Lauren Verster

Bron & beeld: LINDA. & Guys.nl

You May Also Like