Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Betaalbare Funda-villa met zwembad is perfect voor mensen die niet van mensen houden

Ben je een type dat van rust houdt en liever niet teveel mensen om zich heen heeft? Dan is deze villa in Beneden-Leeuwen wellicht iets voor jou. Deze staat ook wel bekend als de “Spekkerhof” villa. Het huis staat al meer dan een maand te koop voor maar €335.000,-. Er is wel wat werk aan de winkel.

Genoeg ingrediënten aanwezig om droomhuis te maken

Ben jij een van die mensen die van elk doe-het-zelf-huis een pareltje kan maken? We zijn in dat geval benieuwd wat jouw plannen zijn met deze villa. Misschien kun je overal doorheen kijken en hier een echt paleis zien. Er is al een zwembad in de tuin, hoewel je er misschien een hele tank chloor aan moet toevoegen omdat het zeker niet schoon is! In de advertentie staat: “Er zijn genoeg ingrediënten aanwezig zijn om er een droomhuis van te maken. Zorg jij voor de juiste bereiding?” Als finishing touch kun je je huis een complete make-over geven met een aantal betaalbare interieurontwerpen.

Betaalbare villa

Bouw en omgeving

Met maar liefst 170 m2 woonoppervlakte op een perceel van 775 m2 kun je hier naar hartenlust genieten. Het huis bestaat uit drie losse delen, dus je kunt ervoor kiezen om elk deel anders in te richten. Van twee kanten heb je toegang tot de ruime badkamer en de rustruimte van het huis. Werk je vaak vanuit huis? Dan is deze woning perfect voor jou aangezien er een garage aan vast zit die je kunt verbouwen tot werkplek. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen door te dwalen tussen de prachtige bossen en polders.

Betaalbare villa
Betaalbare villa
Betaalbare villa

Bron: womanly.nl

Beeld: funda.nl

You May Also Like