Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Funadhoo-eiland midden in de Maldiven is te koop

Iedere dag wakker worden in een tropisch paradijs, waar de zon altijd schijnt en je vanuit je bed zo strand op loopt of een duik neemt in de kristalheldere zee; wie droomt er niet van? Dit is je kans! 

Funadhoo-eiland te koop

Droom jij al jaren van een eigen eiland? Met stranden, een privéluchthaven en een resort om te runnen? En dat het liefst in een tropisch paradijs? Zoiets als de maagdelijke Malediven? Dan is dit je kans. Het eiland Funadhoo staat te koop. En het eiland is gelijk al populair onder mogelijke kopers. Want ja, je eigen eiland. Wie wil dat niet?

De eilandengroep in de Indische Oceaan bestaat uit duizenden idyllische eilandjes en ja, er staat er dus een te koop! Funadhoo is een waar paradijsje in het noordelijke Raa Atol en ligt op ongeveer 110 kilometer van hoofdstad Male. Op het eiland ligt het Ifuru Resort, dat bij de koop van het eiland inbegrepen zit. Het super-de-luxe resort bestaat uit maar liefst 150 villa’s pal aan het witte strand. Het resort omvat onder meer een bar en restaurant, een groot zwembad, een discotheek en een duikschool. Aan de andere kant van het eiland ligt een vliegveld, zodat jij en je gasten makkelijk het eiland kunnen bereiken.

Dit eiland is meer dan 58 miljoen euro. Maar dan heb je ook wel wat: je hebt dan een privé eiland met resort en je eigen vliegveld.

Bron en beeld: FHM

You May Also Like