Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze Nederlandse frietboer organiseert NK airfryer gooien

wine-dharma-7zu8xlk1yu4-unsplash1

Ons leven is aanzienlijk minder gewoon sinds de komst van de airfryer. Allemaal leuk en aardig dat het gezonder zou zijn, maar patat, een kroket en de frikandellen smaken een stuk minder chill. Dat vind ook frietboer Nick Waaijenburg uit Mierlo (Noord-Brabant).

Nick Waaijenburg is alles behalve tevreden met de airfryer en wij begrijpen hem he-le-maal. De haat voor airfryers gaat bij hem zo diep dat hij zelfs het NK airfryer gooien heeft opgezet. Tegen Omroep Brabant zei hij het volgende: “Ik wilde iets verzinnen om van die dingen af te komen.” Volgens hem moet Friet vet zijn en blijven. Dat kunnen we alleen maar beamen. 

NK airfryer gooien

Nick is heel serieus in zijn NK airfryer-gooien-plannen, want hij heeft zelfs winkels bezocht om te kijken hoe zwaar die frituur-onteerde apparaten wegen. Conclusie: de airfryers wegen al snel maar liefst 8 kilo. Hij stelt dat, als je een beetje kracht hebt, de airfryer wel ongeveer 3 meter van kan gooien. Dit moet je alleen wel onderhands doen, dan gaan ze niet zo snel kapot. Want dát is een van de voorwaarden: hoe langer het duurt voordat de airfryer kapot is, hoe beter. 

 

Het evenement 

Het NK airfryer gooien vindt plaats op 10 juli 2021 (als het weer kan). Het eerste wedstrijdje start met dertig man en uiteraard is Nick daar bij aanwezig. Hij brengt zelfs gratis friet en snacks mee! Lekkah!  

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like