Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Foutje’ bevestigt geruchten over huwelijksplannen André en Monique?

monique westenberg en andre hazes
Beeld: Instagram Monique Westenberg

Zoals we al eerder weten waren André en Monique een tijdje op vakantie in Amerika, om te ontdekken ‘welke vorm ze als gezin nodig hadden’. Zoals inmiddels bekend is het sindsdien weer dikke mik en gaan er al geruchten rond over trouwplannen. Een ‘foutje’ lijkt deze geruchten nu te bevestigen.

Beeld: Instagram MoniqueNoel

Aanstaande huwelijk

Na vele mislukte relaties lijkt André toch zijn rust te vinden bij Monique. Yvonne Coldeweijer vertelt namelijk: “Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen. Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken daarom dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn. Hou. Op. Met. Mij.” Monique ontkende alles echter stellig: “Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!

Wedding planner

Maar zoals we Yvonne kennen laat zij zich niet snel afschrikken. Volgens de roddelkonignin willen André en Monique namelijk een slaatje slaan uit hun huwelijk en houden ze het om die reden nog geheim. “Ze willen pas vertellen dat ze samen zijn als de docu uitkomt. Het is allemaal gefilmd. Zo uitgekookt zijn deze mensen. Geloof nou maar wat ik zeg want ik heb altijd gelijk en je weet het. Bye.” Al snel volgde een intieme foto in weekblad Privé van het stel in Amerika en werd duidelijk dat de twee echt weer met elkaar zijn. Maar gelukkig kunnen we ook rekenen op meerdere juicekanalen die alles van het stel in de gaten houdt. Volgens Reality.FBI volgt het stel een kanaal genaamd Hella Huizinga Wedding: “Als Monique en André gaan trouwen dan weten ze alvast wie dat gaat organiseren. Hella Huizinga Weddings volgt praktisch alleen mensen voor wie ze (potentiële) zaken doet of (potentiële) zaken heeft gedaan. Zoals in het verleden voor ‘Queen of Jetlags’ en Jaimie Vaes.

André Hazes

Bron & Beeld: Showmag/ Instgram

You May Also Like