Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Foto’s bewijzen dat eiland in Expeditie Robinson geen onbewoond eiland is

expeditie robinson

Wie weleens naar het RTL-programma Expeditie Robinson kijkt, heeft zich vast vaak afgevraagd hoe de productie op deze locaties komt. Het antwoord is misschien simpeler dan je denkt: grote kans dat het gewoon in reisbrochures staat. De eilanden in Expeditie Robinson schijnen helemaal geen onbewoonde eilanden te zijn.

Expeditie Robinson

Het huidige seizoen van Expeditie Robinson vindt plaats op een onbewoond eiland in Maleisië. In ieder geval, het programma laat je geloven dat de deelnemers overleven op een onbewoond eiland. De oplettende kijkers van afgelopen aflevering hebben het voorbij zien komen, maar mocht je zijn afgeleid door Thijs Boermans – ladies, we kijken jullie kant op – dan leggen we je het even uit.

Pottenkijkers

In de aflevering kon je zien hoe Harry Piekema, Thijs Boermans en Mike Weerts een proef deden waar ze zo lang mogelijk zandzakken boven hun hoofd moesten tillen. Je zou denken dat ze met zo min mogelijk mensen op het eiland zijn (want hé: het is een onbewoond eiland), maar één shot laat zien dat de deelnemers wat pottenkijkers hebben. Wie het precies zijn, weten we niet voor de volle 100 procent. Bekijk de screenshots hieronder:

Bron: Twitter Dennis Jansen
Beeld: Videoland

You May Also Like