Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Foto’s bewijzen dat alles in Massa is Kassa nep is: ‘Niet eens op Oostappen-park opgenomen”

massa is kassa nep

Een van de meest succesvolle programma’s op de Nederlandse tv is Massa is Kassa, de realityserie waarin we Peter Gillis en zijn familie volgen, onder meer tijdens hun werkzaamheden op de Oostappen-vakantieparken. Iemand doet nu echter een boekje open over hoe het er achter de schermen van het programma aan toegaat. Veel blijkt namelijk nep te zijn!

Terras vol figuranten

Juicekanaal Reality.FBI meldt: “Iemand doet in de volgende stories een boekje open over hoe het gaat achter de schermen bij het programma. En dan vooral tot hoe ver ze gaan om het zo nep mogelijk, echt te laten lijken. Zelfs met filmen op een locatie wordt er gevraagd voor figuranten op een locatie. Zodat het terras vol zit.”

Niet op Oostappen-park

Daar blijft het niet bij. De ‘insider’ vertelt verder: “Hij zou voor een nieuw seizoen gefilmd worden op een locatie. Vooraf werd er een heel draaiboek aan de locatie doorgegeven. Om zo laat komt Peter aan met een ander persoon. Zogezegd zijn ze rond aan het cruisen met een motor.” Reality.FBI ging op verder onderzoek uit, en kwam er achter dat deze draailocatie, waarvan iedereen natuurlijk denkt dat het een Oostappen-park is, op een heel andere ‘mooiere’ plek is opgenomen. Dit is namelijk ‘Domein de Bever‘, een natuurgebied met een restaurant bij Hamont-Achel, net over de Belgische grens.

Check de foto’s die bewijzen dat Massa is Kassa nep is hier:

massa is kassa nep
massa is kassa nep
massa is kassa nep
massa is kassa nep
massa is kassa nep

Bron en beeld: Instagram

You May Also Like