Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Foto van vader die 3-jarige dochter eigen outfit liet kiezen voor schoolfoto gaat viral

dochter

Kinderen zijn uniek. De meeste mensen weten al op jonge leeftijd wat ze willen. Voor sommige kinderen die weten wat het beste voor hen is, is het onaanvaardbaar dat hun ouders hun outfits kiezen voor school of sociale bijeenkomsten. Zelfs als dat betekent dat je kleding moet dragen die niet bij elkaar past, of dat je kleding moet dragen die in het openbaar niet echt “aanvaardbaar” is.

Fotodag

Het wordt de “fotodag” van de school en de ouders van Kaylieann Steinbach hebben haar outfits voor die dag zorgvuldig uitgekozen. De foto’s zijn voor altijd, dus ze zorgen ervoor dat hun kleine prinses er zo uitziet: een schattige kleine prinses in meisjesachtige kleuren. Ja, het is allemaal leuk en lonend voor ouders voordat ze Kaylieann de opties van haar ouders laat zien. Op zijn zachtst gezegd nogal teleurstellend. Dat was een grote nee voor deze kleine fashionista.

Pooterman en Pootergirl

Waarom niet de outfit dragen van iemand waar ze het meest van houdt? De grootste superhelden aller tijden, Pooterman en Pootergirl. Als je je afvraagt ​​wie ze zijn, het zijn Superman en Supergirl waar Kaylieann naar verwijst, want helaas heeft ze een gehoorverlies en kan ze de letter ‘S’ niet horen. Ze heeft besloten dat het of Supergirl is of niets. Haar ouders aarzelden een beetje om hun dochter het kostuum te laten dragen naar school, maar ze wisten dat het leuk zou zijn. Vader Austin Steinbach zei: “Nou, ik kon dat antwoord niet tegenspreken.”

dochter

Kostuums

Onnodig te zeggen dat ze gelijk hadden. Hun meisje stond die dag in de schijnwerpers en liet iedereen zien hoe mooi het is om anders te zijn. Ze poseert voor een foto met een Superman-pop in haar hand. Ze draagt ​​af en toe kostuums als ze dat leuk vindt, en leraren en klasgenoten kijken altijd uit naar haar volgende keuze. Toen Austin de foto van Kaylieann op Reddit plaatste, ging het verhaal van deze speciale fotodag viraal. Er is veel geschreven over hoe hij en zijn vrouw geweldige ouders waren.

dochter

Bron: desidunya.site

Beeld: Facebook

You May Also Like