Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Oude foto toont bizarre transformatie Rosanna en Niels van Temptation Island

niels en rosanna

Niels en Rosanna kun je kennen van Temptation Island 2017 én van de VIPS-versie in 2018. Ondanks dat ze Temptation niet onschuldig doorkwamen, zijn de twee nog steeds samen. Ze zijn inmiddels alleen onherkenbaar geworden… Dat is te zien in een nieuwe foto van het stel!

Derde keer Temptation Island?

Er was nog enige tijd een gerucht dat Niels en Rosanna een derde keer mee zouden doen aan Temptation Island, maar dat is (vooralsnog !) niet gebeurd. Wel zijn ze inmiddels erg actief op OnlyFans waar ze aardig slaatje uit kunnen slaan. 

Transformatie

De twee zijn ook niet heel vies van wat fillers hier en daar waardoor ze binnen vier jaar tijd een heuse transformatie hebben ondergaan. Ook zijn ze inmiddels een paar jaar ouder. Dan vraag je je toch af: hoe zagen ze er ‘vroeger’ dan uit? Nu hebben zowel Niels als Rosanna meer dan een dosis tatoeages en lijkt vooral Niels een stuk zwaarder door zijn vele sportschoolbezoeken. Een groot verschil, dat is het zeker!
 

Before and after

Loverealitynl liet op Instagram een voor en na-foto zien van Niels en Rosanna. Hoe zagen de twee er in 2014 uit en hoe bizar veel zijn ze veranderd?!

Check de foto’s van Niels en Rosanna nu en in 2014 hieronder:
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like