Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Fitnesscoach laat zien hoe nep Instagram is met seconden na elkaar genomen kiekjes

instagram nep

Een vrouw is online geprezen nadat ze liet zien hoe Instagram ‘niet echt is’ door twee contrasterende foto’s van zichzelf te delen die seconden na elkaar zijn genomen. Molly Ava is een populaire online fitness coach die bekend staat om het uploaden van body-positive content naar haar 100k volgers.

Niet altijd “echt”

De content creator waarschuwde social media gebruikers dat de foto’s die ze deelt niet altijd een ware afspiegeling zijn van hoe haar lichaam eruit ziet en bewees hoe makkelijk het kan zijn om je figuur te veranderen met de juiste hoeken en poses. De vrouw uploadde twee naast elkaar geplaatste foto’s die ongeveer een minuut uit elkaar waren genomen, waarvan de ene haar slanke en gespierde lichaamsbouw toonde, terwijl de andere haar natuurlijke buikvorm liet zien terwijl ze haar lichaam ontspande, meldt de Mirror. Molly beweerde dat de foto’s geen ‘voor en na’ waren, maar eigenlijk allebei beelden van haar natuurlijke lichaam, met als enige verschil dat ze op de ene foto gespannen was en op de andere niet. De fitnesscoach onthulde ook dat subtiele veranderingen, zoals het optrekken van de tailleband van haar legging, haar slanker lijken te maken.

instagram nep
Beeld: Instagram

Social media commentaar

Molly, die de gebruikersnaam @mollyavafit gebruikt, legde uit dat er niets mis mee is om er op sociale media op je best uit te willen zien, maar dat je je ervan bewust moet zijn dat ‘wat je online ziet er in het echte leven niet altijd zo uitziet’. Ze schreef: “Geen voor en na. Gewoon mijn lichaam geposeerd vs mijn lichaam ontspannen, allebei  echt mijn lichaam, alleen in verschillende vormen. “Wat je online ziet is niet altijd hoe het echte leven eruit ziet. Hoewel er nu online veel meer transparantie is, moet je alles wat je op sociale media ziet met een korreltje zout nemen. Het is oké om de beste foto, pose en outfit te willen kiezen, maar vergeet niet dat je jezelf niet moet vergelijken met dat ene kiekje van iemand anders’ leven of lichaam of wat dan ook. Richt je op waar je bent en waar je wilt zijn – maak je geen zorgen over iemand anders.” Gebruikers van sociale media haastten zich naar de commentaren om te juichen over de body-positive boodschap van de fitness influencer en complimenteerden haar natuurlijke figuur. Eén persoon schreef: “The real is beautiful.” Terwijl een ander Molly toejuichte voor haar authenticiteit: “Je bent geweldig. Bedankt dat je jezelf bent, je maakt soms letterlijk mijn dag.”

Bron: dailyrecord.co.uk

Beeld: Instagram

You May Also Like