Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Fitness model neemt foto’s seconden na elkaar om te laten zien hoe snel lichamen kunnen veranderen

Beeld: Instagram

Een fitness model nam foto’s van zichzelf seconden na elkaar om te laten zien hoe anders je lichaam er vanuit verschillende hoeken uit kan zien. Liz, AKA Liz Bites Back voor haar meer dan 105.000 Instagram volgers, staat bekend om het delen van fitness advies. In een recente post onthulde ze hoe verschillende lichamen veranderen afhankelijk van hoe je poseert.

Drie foto’s

Liz zei dat ze zich jarenlang “niet goed genoeg” voelde en dat het tijd kostte om haar lichaam te accepteren. Ze legde teveel druk op zichzelf om er op een bepaalde manier uit te zien, voordat ze leerde dat niemand er altijd “picture perfect” uitziet. Om haar punt te bewijzen, deelde ze enkele foto’s van zichzelf die slechts enkele seconden na elkaar zijn genomen. Op alle drie de foto’s droeg ze een neutrale sportbroek en een bijpassende sportbeha, zodat je haar buikje kon zien. Eén foto toont haar poserend, en haar buik ziet er vrij plat uit, terwijl een andere foto blootlegt hoe ze er ontspannen uitziet en haar buik ziet er voller uit en bevat plooien. Ondertussen laat de derde snap, die vanuit een andere hoek is genomen, zien hoe ze eruit ziet zonder te poseren of in te zuigen.

Fitness model
Beeld: Instagram

Niemand is perfect

Liz schreef op Instagram: “NIEMAND IS ‘PERFECT’ DUS, ZET JEZELF OOK NIET ONDER DRUK OM DAT TE ZIJN. Het grootste deel van mijn leven voelde ik me nooit goed genoeg. Wat ik ook deed, ik was nooit blij met mijn lichaam. Waarom? Omdat ik onrealistische verwachtingen najaagde.” Ze voegde eraan toe: “Ik zou een doel bereiken, maar, dan zouden de doelpalen altijd verschuiven. Ik zou meer en meer willen. Het probleem is niet je lichaam. Het probleem is jezelf onder druk zetten om ‘perfect’ te zijn, maar dat bestaat niet. Verschillende belichting, hoeken, het tijdstip van de dag kunnen allemaal invloed hebben op hoe je lichaam eruit ziet. Geen ervan is ‘slecht’, ze zijn gewoon anders. Het is een normale verandering die normale mensen overkomt. Dus stop alsjeblieft met het haten van je lichaam. Stop met het najagen van onrealistische verwachtingen en begin jezelf nu te accepteren.”

Fitness model
Beeld: Instagram

Positieve reacties

Sinds Liz de foto’s deelde hebben meer dan 2.000 mensen de post geliked. Verschillende mensen gaven ook commentaar en bedankten Liz voor haar openheid over het lichaamsbeeld. Eén persoon zei: “Love this.” Een ander voegde eraan toe: “Je hebt me door zoveel geholpen. Bedankt voor alle body positivity vibes.” Een derde merkte op: “Je bent geweldig. En ja 100% sociale media is niet de hele waarheid. Alle lichamen zijn mooi zoals ze zijn.”

Beeld: Instagram

Check ook: Fitnesscoach laat zien hoe nep Instagram is met seconden na elkaar genomen kiekjes

Bron: dailystar.co.uk

Beeld: Instagram

You May Also Like