Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Felle discussie om pikante ‘melk-foto’ van Katja Schuurman

Katja Schuurman pikante foto

Katja Schuurman weet de tongen nog wel eens los te maken en ook nu wakkert ze weer een flinke discussie aan, nadat ze een pikante ‘melk-foto’ op haar Instagram plaatste.

Gruwelijke industrie

Een aantal maanden geleden plaatste Katja al een #freethenipple-foto van zichzelf op Instagram, waarop ze in een nogal luchtig shirtje uit een pak melk dronk. In plaats van dat de discussie ging over haar tepels, die toch wel erg goed te zien waren, vielen veel mensen over het feit dat ze koeienmelk aan het drinken was. Volgers veel volgers is de zuivelproductie een gruwelijke industrie.

Katja Schuurman pikante foto

Pikante melk-foto

Katja lijkt zich hierop iets meer in de materie verdiept te hebben, en plaatste opnieuw een pikante ‘melk-foto’, waarop ze onder de melk zit. Hierbij schrijft ze: “Bij iets nader onderzoek zag ik hoe verschrikkelijk verdrietig het overgrote deel van de koemelk productie is, waarbij moeder en kind vrijwel direct na de geboorte van elkaar gescheiden worden, waardoor de voor haar baby bestemde melk voor ons mensen de supermarktschappen in kan.” Ze vervolgt: “We zijn gewoon opgegroeid in een wereld waarin geld -en macht- de belangrijkste drijfveren zijn en waarin we lang oprecht niet bewust waren van de werkelijkheid achter de spullen en het eten & drinken dat we consumeren. Nu we dat steeds meer wél weten, dringt een ongemakkelijke realiteit zich op.”

Propaganda leugens

Deze keer vallen haar volgers over Katja om het feit dat ze de melkindustrie juist weer in een kwaad daglicht zet. Zo schrijft ene Wilfred: “Jammer dat je de propaganda leugens van “wakker dier” promoot. Verdiep je eens zelf in het productie proces van melk. Bezoek eens een melkvee bedrijf en zeker een biologische.” Daantje zegt: “Altijd dol op je katja maar nu zitten er echt hoop onwaarheden in je tekst en begrijp dat je het compenseert met medeleven aan de boeren maar nu zou jij in gesprek moeten gaan met de boeren.”

Check de pikante melk-foto van Katja Schuurman die voor ophef zorgt hier:

Bron en beeld: Instagram Katja Schuurman

You May Also Like