Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Feestje: Lidl verkoopt biertap voor prikkie

biertap lidl

Het mag inmiddels dan wel weer regenachtig en koud weer zijn, een ijskoud biertje smaakt net zo goed als in het zonnetje. Dat weet ook Lidl, de supermarktketen verkoopt nu een biertap voor een heel goed prijsje.

biertap lidl

Bier

De inflatie zorgt ervoor dat het dagelijks leven een stuk duurder wordt. De gasprijs gaat door het plafond, je stuk kaas kost opeens 12 euro en je salaris? Die wordt dan weer niet verhoogd. Daarom zijn we blij met budget-supermarkt Lidl! De supermarktketen weet ons keer op keer te verbazen met hun goede en handige acties. Dit keer hebben ze een biertap voor je in de aanbieding.

Tap

Een biertap van Lidl is gewoon handig. Punt. Daar hoeven we geen woorden aan vuil te maken. Het scheelt je ook een hoop geld als je thuis je biertjes van je favoriete merk kan tappen in plaats van dat je naar de kroeg gaat en er ook nog een bittergarnituur erbij besteld. Wellicht word je er daarom ook nog wat gezonder door! Daarom zweren we bij een eigen biertap. Jat vooral onze goede redenen om je huisgenoot ook te overtuigen.

Je koopt de goedkope biertap hier.

Bron & beeld: Lidl

You May Also Like