Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Fantastisch: Bol.com verkoopt geniale churros maker voor een prikkie!

churros maker bol.com

Bol.com is natuurlijk één van die webshops waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt (of eigenlijk: wat je niet nodig hebt, maar wel wil hebben). En daar is dit product 100 procent onderdeel van. De webshop verkoopt namelijk een churros maker voor een prikkie!

Churros

Churros zijn die frituurde deegreepjes met kaneel, suiker, chocoladesaus en andere lekkere toppings. Je vindt het bijvoorbeeld op de kermis, marktjes en uiteraard in het buitenland. Churros is namelijk van origine een Chinees ontbijtgerecht, genaamd youtiao. Portugezen ontdekte vervolgens deze snack en hebben het eigen – lees: zoeter – gemaakt.

Bol

Churros bevat niet heel veel ingrediënten, namelijk melk, suiker, kaneel, eieren en een beetje zout. Normaal gesproken wordt de snack gefrituurd, maar je kunt het ook prima in een wafelijzier maken. Hier komt Bol om de hoek kijken, want de webwinkel heeft een fantastische churros maker in het assortiment. Wat is beter dan dat? Het feit dat het product te koop is voor een prikkie. Ideaal voor de snackliefhebbers onder ons.

Snack time

In de churros maker kun je per keer vier churros maken. Het product heeft een anti-aanbaklaag waardoor de allerslechtste kok ook succesvol zal zijn. Het is een kwestie van afwachten tot het lampje van de gereedheidsweergave gaat branden om te zien wanneer -ie klaar is. Check de actuele prijs hier op Bol.com Eetse!

churros maker bol.com

Bron: Bol.com

You May Also Like