Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Fans zijn helemaal klaar met Peter Gillis: ‘Ga weg met je losse handjes!’

Man, man, man, hoe kun je na alle ophef nog zo’n oproep doen aan je fans?! Op Instagram doet Peter Gillis een oproep aan zijn fans om op hem te stemmen. Peter heeft blijkbaar een olifantenhuid want hij denkt echt alleen aan 1 ding en dat is de Televizier-Ring winnen. Dat zal vies tegenvallen voor hem want zijn “fans” zijn zeker niet te spreken over hem.

“Dat je het nog durft te vragen”

Fans zijn er niet over te spreken dat Peter zo een oproep heeft geplaatst en de reacties liegen er niet om. Peter is enorm trots en vraagt zijn trouwe fans om op hem te stemmen. Maar uit de reacties blijkt dat hij helemaal geen fans meer over heeft. “Ik ga er echt niet in mee dat jij nu genomineerd bent voor een Televizier-Ring. Ik vind het werkelijk beschamend”, reageert een volger. En een ander: ” Ga weg hoor met je losse handjes!”

Fans zijn helemaal klaar met Peter

Peter liegt, bedriegt en dan nu ook nog eens de mishandeling van Nicol. Peter leeft echt in een waan wereld, denkende dat hij nog fans heeft. “Meerdere mannen moesten door het stof omdat ze hun vrouw mishandelden. Ook jij Peter! Dus stemmen voor een prijs? No way! Dat verdien jij niet. Jij moet net als de rest geboycot worden en nergens meer voor gevraagd worden.” “Beter stemmen om je dikke arrogante plofkop van de buis af te stemmen, je krijgt er 10 van mij”, luidt het.

Bron: Ditjesendatjes
Beeld: Instagram Peter Gillis

You May Also Like