Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Fans lyrisch om trailer Call Of Duty: Modern Warfare II: ‘Ik huil van geluk!’

Call Of Duty: Modern Warfare II


De onthullingstrailer voor Call of Duty: Modern Warfare II is zojuist uitgekomen. De game staat gepland voor release op 28 oktober en is een vervolg op de reboot van Call of Duty: Modern Warfare uit 2019.

Wat kunnen we verwachten van Modern Warfare II?

In termen van wat we kunnen verwachten van Call of Duty: Modern Warfare II, weten we dat Ghost, die oorspronkelijk in de 2009-versie verscheen, zal terugkeren naar de game, die naar verluidt is gebaseerd op een Latijns-Amerikaans drugskartel.

Volgens Call of Duty-insider TheGhostofHope zal de game ook een op Escape From Tarkov geïnspireerde modus hebben. De insider voegde toe: “Modern Warfare II’s derde modus ‘DMZ’ wordt gelanceerd in BETA. “‘Zoiets als de DMZ wordt pas definitief als het grote publiek het in handen heeft. Het is een grote modus die onderhoud nodig heeft’.”

Fans zijn onder de indruk!

Nou, vooruitlopend op de aankomende game van COD kunnen fans hun opwinding nauwelijks bedwingen. Onnodig te zeggen dat fans onder de indruk waren van de trailer en snelden naar Twitter om hun opwinding te uiten.

“Zeker weten!” gutste een Twitter-gebruiker, met een andere toe te voegen: “Geweldig!”

Een derde gebruiker van sociale media schreef: “Zo gepompt voor deze game!” terwijl een vierde echode: “Ik denk dat het nog een jaar is waarin ik Call Of Duty pre-order.”

Andere opmerkingen waren: “Ik kan niet wachten”, ik ben er zo klaar voor”, en “Call Of Duty, ik hou zoveel van je.”

Iemand merkte op: “Woorden kunnen niet uitleggen hoe enthousiast ik ben voor deze game. MW 2019 was en is tot op de dag van vandaag een van mijn favoriete games.”

Een ander schreef: “Ik heb in 2 jaar niet meer zulke koude rillingen gehad, toen de laatste mw uitkwam.”

Terwijl een derde eraan toevoegde: “Ik huil nu zo veel van geluk en nostalgie, laat ons alsjeblieft niet in de steek met dit spel, ik weet dat jullie dat niet zullen doen!”

Kijk zelf maar even:

Bron: Lad bible
Beeld: YouTube COD