Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Fans ergeren zich aan nieuwe evakostuum-fotosessie van Britney Spears

Britney Spears kreeg eind vorig jaar eindelijk haar ‘vrijheid’ terug, nadat haar curatorschap via een rechtszaak werd opgeheven. Heel erg stabiel komt ze sindsdien echter niet over. Zo plaatst ze regelmatig foto’s en filmpjes van zichzelf in evakostuum, wat nu zelfs tot ergernis leidt bij haar volgers.

Intieme plaatjes op Insta

in veel gevallen zouden mensen er weinig problemen mee hebben wanneer hun idool een naaktsessie online zou slingeren. Sterker nog, velen halen hier bakken met geld mee binnen door hun uitrusting te tonen achter een betaalmuur op OnlyFans. Britney zet de intieme plaatjes en dansjes echter gewoon op Insta, maar haar volgers zitten hier echter helemaal niet op te wachten.

Too much information

Maandag zette de gevallen popster weer een nieuwe sessie op Instagram, waarin ze volledig in evakostuum te zien is, met slechts een paar hartjes op haar edele delen. “I love you all SSSSSSSSSOOOOOOOOOO much!!!”, schrijft ze erbij. Voor veel volgers is het een beetje teveel van het goede, zo blijkt wel uit de reacties. arom is dit nodig? We weten dat je je vrijheid terug hebt en zijn heel blij voor je, maar hoezo moet je naaktfoto’s plaatsen? Dat hoeft toch niet iedereen te zien? Ik denk niet dat je twee tienerzonen hier heel blij van worden,” merkt een fan op, en een ander: “Oef… too much information. Love you Britney, maar ik haak hierbij even af. Dit soort foto’s horen thuis in de Playboy of Penthouse, maar niet op Instagram, waar ook veel jonge volgers je kunnen zien.”

Britney’s verloofde Sam Asghari grapt bij de foto’s: “Het wordt echt tijd dat ik kleding voor je ga kopen ;-).”

Bron: RTL Boulevard
Beeld: Instagram Britney Spears

You May Also Like