Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Fan nogal teleurgesteld nadat hij € 200 dokt voor ‘Alleen Fans’-content van Barbie

barbie alleen fans

Maandag werd bekend dat Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, een ‘Alleen Fans’-account had aangemaakt waar fans pikante content van haar zouden kunnen vinden. De prijzen die ze hiervoor durfde te vragen waren zo hoog dat je wel heel erg fan moet zijn om dit af te tikken. Een van die fans vond dit het blijkbaar toch het proberen waard, maar kwam bedrogen uit.

18+ website

Het was een tijdje stil rond Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, maar inmiddels is ze weer helemaal terug. Zo ontdekte de mannen van Roddelpraat dat de gevallen reality-ster op een 18+ website te vinden was, en werd ze korte tijd later zelfs door de politie uit een ‘huis van plezier’ bevrijd, waar ze tegen haar eigen wil in werkzaam was. Althans, volgens haar eigen verklaring. Barbie zei: “Ik wil nóóit meer ‘verboden middelen’ gebruiken! En ook de mensen die mij naar de afgrond hebben gebracht wil ik nooit meer zien. Ik ben zo vernederd geweest. Dat ik dacht: ik ben niets meer waard. Ik was mezelf zo kwijt. Ik was echt verloren.” Nu heeft ze haar leven helemaal gebeterd en probeert ze haar brood te verdienen met pikante content online.

‘Pikante content’

Op de bekende site ‘Alleen Fans’ (maar dan op z’n Engels), krijgen fans onbeperkt toegang tot exclusieve, pikante content van hun idolen. Echter niet voordat ze even een maandabonnementje hebben afgetikt. Barbie durft voor een Alleen Fans-abo’tje zelfs 1.500 euro voor te vragen! Losse foto’s of filmpjes kun je al aanschaffen voor ‘slechts’ 50 tot 200 euro. Een fan was wel benieuwd wat je voor 200 euro krijgt, en kwam behoorlijk bedrogen uit, zo is te zien op onderstaand screenshot.

Check hier wat je voor 200 euro krijgt op het ‘Alleen Fans’-account van Barbie:

barbie alleen fans

Bron en beeld: Instagram Juicechannel, Samantha de Jong

You May Also Like