Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Famke Louise is zwanger van deze realityster’

famke louise zwanger

Dat Famke Louise al een geruime tijd gespot wordt met Denzel Slager (Love Island NL/BE, seizoen 1) is algemeen bekend. Zo vierden ze Kerstmis samen en zijn ze regelmatig in luxe hotels gespot. Nu blijkt dat de twee misschien wel verder zijn dan we in eerste instantie dachten!

Famke Louise zwanger

Denzel Slager

We kunnen Denzel Slager kennen van zijn deelname aan Love Island in mei 2019. Daar sloeg hij de Belgische Aleksandra Jakobczyk aan de haak. Ze wonnen Love Island en de twee zijn toch nog ruim een jaar bij elkaar geweest. In oktober 2020 ging het stel uit elkaar. Nu schijnt Denzel dus samen te zijn met Famke Louise.
 

Famke Louise zwanger?

Er gaan momenteel geruchten dat de twee een baby verwachten. In ieder geval; dat zegt Roddelpraat. Het medium heeft tips gekregen van hun volgers waaruit blijkt dat Famke Louise regelmatig wordt gespot in de Prénatal en dat ze een zwangerschapstest heeft gekocht. Er wordt zelfs gezegd dat het al te zien is aan haar buik; dat betekent dat ze al een flink aantal weken zwanger is.

famke louise zwanger

Roddels of niet?

Of het echt waar is, weten we pas als Famke of Denzel er wat over vertellen. Voor nu: denken jullie dat de twee een baby krijgen? 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like