Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Famke Louise en Denzel blijken wanbetalers: ‘Zelfs maxicosi uit de auto gejat’

famke louise denzel huurauto

Influencers zijn de grote sterren van onze tijd. Tenminste, dat idee hebben ze zelf vaak. Zo denken Famke Louise en haar vriend Denzel zo ver boven de ‘gewone mensen’ te staan, dat ze denken dat ze nergens voor hoeven te betalen.

Auto in ruil voor promotie

Famke Louise en Denzel waren onlangs op Curaçao en hadden daar met een huurbedrijf afgesproken dat ze een auto gratis mochten gebruiken, in ruil voor Instagram-promotie. Juicechannel schrijft: “Na een aantal dagen nam Famke Louise contact op met dit bedrijf om te vertellen dat de auto hen niet beviel. Eindstand hebben ze een aantal dagen rond gereden in die auto zonder er reclame voor te maken en zonder te betalen.” Bovendien zou het stel de speciaal voor hen aangeschafte maxicosi uit de auto hebben gejat.

‘Dachten dat gratis zou zijn’

Vervolgens gaat er een beerput open over Famke en haar vriend. Zo zouden ze eerder in Amsterdam al drie busjes hebben gehuurd, rond de promotie van hun serie. In plaats van de rekening van 2.500 euro netjes te betalen, reageerden ze verbaasd dat ze dachten dat het voor hun gratis zou zijn en probeerden ze zich er vanaf te maken door door een vermelding van het bedrijf in de aftiteling van hun serie.

famke louise denzel huurauto
famke louise denzel huurauto
famke louise denzel huurauto
famke louise denzel huurauto

Bron & beeld: Instagram Juicechannel/Famke Louise